KONTAKT : jeannetteewest@gmail.com

VELKOMMEN

Mit navn er Jeannette. Jeg bor i Brønshøj lige uden for København. Jeg er gift med min dejlige mand Benner. Vi har været gift siden 1. juli 2016, men har været sammen i snart 19 år. Jeg har 2 skønne børn. Dinah på 24 og Mikas på 17.

Bloggen

At blogge har jeg tænkt over i flere år. Det er er bare aldrig blevet til noget før nu.  Men nu er den på banen og det er spændende. Men hvad kan du forvente?

Mad – Jeg deler meget gerne mine opskrifter med dig. Jeg kan godt lide at tulle rundt og eksperimentere lidt i køkkenet.

Rejser – Jeg elsker at rejse. Og de oplevelser jeg har skal du da have med på vejen.

Personlige indlæg – Dem støder du nok også på :).

Anmeldelse af et produkt – Sådanne indlæg vil jeg helt sikkert også skrive. Så hvis jeg støder på noget som er godt, så skal du da vide det.

Indretning af boligen –  Indlæg om dette dukker nok også op hist og pist.

Billeder

Billederne på bloggen er mine. Jeg tager selv alle mine billeder. Du må gerne låne mine billeder, men det kræver at du først sender en mail til mig – og så kan vi tage en lille snak om omstændighederne.

 

Reklamer – Affiliate

Jeg samarbejder gerne sammen med virksomheder. Men gør det kun, hvis jeg selv kan stå inde for de produkter som der reklameres for.

Så hvis jeg får tilsendt et produkt som gave, og vælger at skrive om det- så vil der i toppen af indlæg stå reklame.

Nogle indlæg kan indeholde affiliatelinks. Hvis du klikker på disse links og køber et produkt, så har det absolut ingen betydning for din endelige pris af produktet. Webshoppen betaler dog mig en lille provision. Her skriver jeg også “Reklame” i toppen af indlæg og skriver “Indlæg indeholder affiliatelinks” i bunden af indlægget.

Hvis du har nogle spørgsmål – så tag endelig kontakt til mig.