Bevar dine dyrbare minder med en fotobog

REKLAME

Fotobog.nu . Jeannettewest.dk

Minder er utrolig vigtige. Minderne er dem, som fortæller en historie om hvem du er og er med til at skabe glæde. Ikke kun for dig selv, men også for dine nærmeste.

Tilbage i april indgik jeg et samarbejde med Fotobog.nuVi lavede en aftale om, at jeg kunne lave min egen unikke fotobog når jeg kom hjem fra ferie. Som I sikkert har opdaget,  er jeg lige kommet hjem fra Grækenland. Og nu har jeg designet og modtaget min fotobog.

Der er ingen tvivl om, at jeg havde glædet mig så forfærdeligt meget til at designe min fotobog. Hvorfor? Fordi minder kan være smukke. og når de er det, så vil vi gerne huske og mindes de øjeblikke, som sætter kulør på tilværelsen. Og hvad kan være mere ideelt end at sidde sammen med familien omkring en bog, som huser masser af smukke øjeblikke?

 

Læs evt også: Charterferie til Hersonissos, Kreta i Grækenland

 

Design din egen fotobog

Hjemme hos mig har bogen skabt stor glæde. Og  jeg må sige at Fotobog.nu fortjener stor anerkendelse. For hold da op! Sikke en smuk bog jeg har fået. Jeg er meget imponeret. Når de på deres side skriver at det er ægte fotokvalitet til skarpe priser, ja så kan jeg ikke sige dem imod.

Det er et rigtigt sjovt og hyggeligt projekt at gå igang med. Du har muligheden for at bruge en skabelon – eller udfolde din kreativitet på et helt blankt lærred. Jeg valgte at designe min bog helt fra scratch.  Har man ikke lyst til det, så er det også muligt at du blot uploader dine billeder og lader systemet klare jobbet.

Hvis du vælger at lave en fotobog, så vil jeg anbefale dig at du først ser deres detaljerede video igennem. Du kan finde den her. Den varer 17 min, men for det færdige resultats skyld er den virkelig værd at se. Og det er en rigtig god guideline. Gør også dig selv den tjeneste at læse de gode fototips. Dem kan du finde på deres blog her.

 

Fotobog.nu . Jeannettewest.dk

Køb & Levering af fotobogen

Vi taler om en webshop, som sælger produkter i ægte fotokvalitet til skarpe priser. Og kvaliteten er der ingen tvivl om. Den bog som jeg valgte at lave har målene 30 x 30 cm.  Som standard indeholder bogen 24 sider og koster kun kr. 249,-.  Har man brug for ekstra sider, så kan de tilkøbes. Du kan se lidt mere om det her.

Når du har godkendt dit design, så er processen allerede i gang. Jeg blev færdig med mit design den 31. maj og allerede den 2. juni, fik jeg en sms om at jeg kunne hente bogen på posthuset.

Bogen bliver sendt i forsvarlig og sikker emballage.


 

Fotobog.nu er ikke kun en side hvor du kan designe en fotobog med dine minder. Du kan også lave invitationer, kalendere, almindelig fotoprint, collager, og takkekort. Mulighederne er mange.

Jeg har gået og tænkt over, at jeg kunne lave en “kogebog” med mine bedste opskrifter til børnene. Det er kun fantasien, som sætter grænserne.

Jeg kan varmt anbefale Fotobog.nu. Jeg er fuldstændig vild med den bog som jeg har fået. Den kommer til at skabe glæde, og hjælper os med at huske de dyrbare og fantastiske øjeblikke vi havde på vores ferie.

Min mand og jeg tager til Alanya i Tyrkiet om 4 dage. Og der er ingen tvivl i min sind. Der bliver lavet en ny bog om den tur også. Det eneste jeg er ked af – er at jeg ikke har fået lavet sådanne bøger før nu.

Så kære læsere – se at få skabt nogle gode minder og gør jer selv den tjeneste at bevare dem i en skøn og unik bog.

Her til sidst et link til deres Facebook side. Her kan du læse de gode anmeldelser fra andre brugere.

 

Fotobog.nu . Jeannettewest.dk

 

Fotobog.nu . Jeannettewest.dk

 

Fotobog.nu . Jeannettewest.dk

 

Jeannettewest.dk signature

Husk !! At selv om indlægget er sponsoreret, så indeholder indlægget kun mine egne anskuelser.

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *