Elsker du også kaffe? Så er kaffe fra NORU måske noget for dig! + 50 % Rabatkode

REKLAME

Kaffe fra Noru.dk. Kaffe med roulade

Jeg elsker kaffe. Kaffe er en stor del af min hverdag. Jeg drikker kaffe om morgen, flere gange i løbet af dagen og også om aftenen. Det er en af de ting, som giver mig energi, men får mig også til at slappe af. Men kaffe indbyder i høj grad også til sociale hyggestunder – og dem elsker jeg.

 

Normalt drikker jeg Instant Kaffe. Den smager godt – og ja den er hurtig at lave. MEN der er ikke meget wau-effekt over den.

 

Noru.dk har givet mig lov til at bestille en af deres kaffeabonnementer. Jeg har testet både kaffen og hele processen fra bestilling til modtagelse. Så hvis du er lidt nysgerrig på hvad jeg er kommet frem til så læs med. Så går du heller ikke glip af den fantastiske rabatkode som jeg har fået til dig. (se bunden af indlæg)

 

Jeg fik lov til at bestille et abonnement efter eget valg. Jeg valgte startpakken som indeholder:

 • Kaffemølle fra Bosch
 • 100 gram Noru Organica.
 • 100 gram Noru Gastrónomo.
 • 100 gram Noru Mixto.

Link til pakken er her . Hele denne herlighed har en værdi af kr. 250,-.

 

Hele kaffebønner fra Noru.dk

 

 

Min oplevelse

Kaffemøllen

Dette er den første kaffekværn som jeg har prøvet. Så har ikke rigtig noget sammenligningsgrundlag. Og derfor vil jeg heller ikke komme ind på kvaliteten af den. Men det er lille sag. Den er utrolig handy og ekstrem nem at bruge. Den kan kværne op til 75 gram bønner.

Men jeg kan sige så meget, at det er en helt fantastisk skøn duft der spreder sig i huset når bønner bliver kværnet og låget løftes. Duften er meget intens. Det synes jeg jo er herligheden selv. Og det er lidt ligesom at træde ind i en kaffebar.

Og nu kan det godt være at du tænker, at det er for meget besvær. Altså selv at begynde at kværne kaffe. Men det er intet besvær. Du vejer dine bønner af. Bønnerne kværnes i løbet af 20 til 30 sekunder. Og kaffekværnen er utrolig let at gøre ren.

 

Noru Organica- Hele kaffebønner

Dette er økologisk Fairtrade kaffe med en blanding af bønner fra både Peru og Honduras.  Denne er efter min smag den absolutte vinder. Den har en dyb og fyldig smag, og jeg synes ikke at den er bitter. Og den har en god lang eftersmag.

 

Noru Gastrónomo – Hele kaffebønner

Denne synes jeg er en meget let og mild kaffe – dog med en skøn rund smag. Kaffebønnerne er nøje udvalgt fra Columbia, Sumatra, Brasilien og Kenya. Denne kaffe vil jeg tro, at de fleste nok ville kunne drikke. Den kommer ind på en anden plads.

 

Noru Mixto – Hele kaffebønner

Dette er en mørkristet kaffe. Den dufter meget mere intenst end de to andre når den er kværnet. Det dufter virkelig skønt. Den har også en meget kraftig og meget fyldig smag. Den er mere til den bitre side. Eftersmagen på denne vare også lang tid.  Denne kaffe kommer ind på min 3. plads. Den er lidt for kraftig til min smag.

 

Ovenstående er kun min mening. Vi har alle meget forskellige behov og forskellig smag. Og det gode ved selv at kværne sine bønner – er at du jo selv kan regulere styrken på din kaffe. En ting er sikkert! Det er ikke sidste gang at jeg selv skal kværne min kaffe. Og udover kaffeabonnement, skal jeg da også prøve deres te.

Kaffe fra Noru. Kaffekop, roulade og mælk

 Jeg har nydt min kaffe sammen med lidt roulade 🙂

En meget brugervenlighed webshop 

Hjemmesiden hos Noru.dk er utrolig nem og overskuelig. Hvis du bestiller et abonnement, så vælger du blot den ønskede kaffe. Allerede her har du muligheden for, at vælge om du vil have sendt kaffen med  en ugens mellemrum eller et andet interval. Det er helt valgtfrit og super nemt. Og det er da genialt med frisk kaffe lige til døren.

Hvis du nu er i tvivl, om du skal bestille formalet kaffe eller hele kaffebønner, så gør NORU det lidt nemmere for dig. Der er nemlig rigtige god information at hente om både den ene og den anden type kaffe.

Der er også information til hvordan du får det bedste ud af din kaffe.

Så alt i alt må jeg sige, at det er ganske ukompliceret. Nemmere bliver det ikke.

 

Fra bestilling til modtagelse

Fra jeg bestilte min pakke til den kom, gik der kun 2 dage. Det er dejligt hurtigt. Shoppen sender i yderst forsvarlig og robust indpakning, så kan ikke klage på nogen punkter. Det er kun skønt.

 

Vil jeg anbefale dig at bestille kaffe fra Noru.dk?

Ja, det vil jeg. Og det er min ærlige mening. Og det er der gode grunde til – og jeg spreder gerne det glade budskab.

 • Kaffen er af god kvalitet – og den smager altså bare langt bedre hvis du selv kværner den.
 • Det er så ukompliceret at bestille derfra.
 • Du har altid frisk kaffe, og løber ikke tør med et abonnement
 • Det er ikke kun kaffeabonnement du kan få. Du kan også få Te-abonnement. Og de kan sagtens kombineres. Du kan også købe kakao.
 • Du har også mulighed for blot at handle når behovet opstår.
 • Du har mulighed for, at bestille små smagspakker til yderst fornuftige priser.
 • Du har altid mulighed for at sætte abonnementet på pause.
 • Der er ingen bindinger.
 • Udover visa/dankort, kan du også betale med mobilepay. Skønt alternativ.
 • Du kan altid glæde dine gæster med en ekstra god kop kaffe

 

Rabatkode 

Jeg har spurgt Noru.dk, om jeg måtte få en rabatkode til jer. Det har jeg fået. Og den gælder i hele maj måned 2017. Rabatkoden er:

WestKaffe 

 

Med denne, er der halv pris på 1. levering af et kaffe eller te abonnement. Det er da et vanvittigt godt tilbud :). Du kan finde abonnementerne her.

 

Hvis du har lyst til at besøge shoppen, så kan du klikke her.  De har også en facebookside – og den kan du besøge her. På facebook siden kan du også se alle de gode anmeldelser.

 

Maler du selv din kaffebønner ?

God 1. maj til jer alle.

 

 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *