Forårs make-over af terrassen

Terrasse Makeover

Terrasse make-over – det er hvad der skal til, nu da foråret jo efterhånden er flyttet ind på terrassen. Det er i hvert fald blevet temmelig godt vejr – så godt at man kan sidde ude på terrassen. Men den lignede jo noget der var løgn. Vi har nærmest brugt den som pulterkammer vinteren over. Så derfor satte jeg mig for, at skabe forandring derude.  Så hvis du har lyst til at se hvordan jeg har fået givet terrassen en forårs-makeover, så se med her. 

Jeg elsker foråret – elsker når solen titter frem og fuglene synger. Og det skriger altså også på, at terrassen skal være klar. Vi har sol derude fra omkring kl. 12:00 til 18:00 – og da terrassen er overdækket, er det allerede muligt at sidde derude uden at fryse. Og hvem kan ikke lide at sidde i den friske luft og drikke en kop kaffe og læse en bog.

Efter Make-over ser terrassen sådan ud

Efter Make-over af terrasse. Havemøbler, hynder, tæpper

 

Make-over af terrasse. Havemøbler, hynder, tæpper

Der skulle faktisk ikke særlig meget til at lave den lille make-over. Største udfordring var mere at finde plads til de ting, som ikke hørte til på terrassen. Placering af stole og bord var der ingen ben i. Der er faktisk ikke så mange muligheder – set i mine øjne – da terrassen ikke er særlig stor.

Nu skal det lige siges, at vi havde bænk, have bord, havestole og nogle af hynderne. Jeg har dog valgt at købe 4 olivengrønne tæpper hos Jysk til at hænge over hver stol. Så nu er der ingen undskyldning for, at smutte ind hvis der kommer en køligere brise 🙂 Men tænk tæpperne kostede kun 40 kr. pr. stk. Bakken som står på bordet er et gammel levn fra en jul flere år tilbage. Den har jeg fyldt op med glas til stearinlys. Har købt i forskellige farver og stil. Synes absolut ikke, at det gør noget at blande. Ydermere er der 2 små kunstige kaktusser. Til sidst har jeg så valgt at fylde 3 mælkeflasker med sand og tilføje nogle gamle stofblomter. Synes at flaskerne bliver ret dekorative med sandet i.

Mælkeflasker med sand i - kunstige blomster - make-over af terrasse

På den anden side af terrassen – står der så en bænk. Den var så kedelig at se på. Den havde jeg ingen hynder til. Det var faktisk meningen, at jeg ville have fundet én stor hynde, men det lykkedes ikke. Så i mangel af bedre fandt jeg disse 4 små hynder – også hos Jysk. Og prisen var jeg også ret glad for. De kostede kun 20 kr. stykket. Og ja, det er nok ikke bedste kvalitet, men de kan da bruges indtil jeg får fundet den helt rigtige hynde. 

Bænk på terrassen med hynder - bast lanterner

Bænk med hynder, vandkande og bast lanterne

Bast-lanternerne er nogen som min mand engang har taget med hjem til mig. Hvor han har fået dem fra ved jeg desværre ikke. Men de ser smukke ud med lys i om aftenen.

Nuller, vores hund, er super glad for at der er kommet sol på terrassen og ellevild over at få lov til at være så meget ude. Vores terrasse er ikke superstor – men han har også sin plads derude 🙂 Og som i kan se så nyder han det i fulde drag.

Jack Russel med egen plads på terrassen

Terrassens make-over er ikke helt på plads endnu. Snart skal jeg have plantet en masse krydderurter, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at finde nogle gamle trækasser som jeg kan bruge som hylder. Det ville være så charmerende. Men Rom blev ikke bygget på én dag. Jeg er også temmelig tilfreds med resultatet indtil videre.

Er du også i gang med en terrasse make-over, så skriv en kommentar. Jeg vil rigtig gerne se den 🙂

 

 

Du kan følge mig her: FACEBOOK ♥ INSTAGRAM ♠ BLOGLOVIN´

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *