Friends & Brgrs – De bedste burgere til dags dato

Friends & Brgrs. er en burgerrestaurant som min mand Benner tidligere har spist på  Og nej jeg har ikke glemt et u i burgers 🙂 he he. Det staves sådan. Han synes, at det var virkelig godt. Derfor fik han lokket mig med derind.

Vi gik rent faktisk hele vejen derind. Hele 10,5 km. Fra Brønshøj, via Vanløse, Frederiksberg og videre igennem København.  Så efter den tur synes jeg også at vi havde fortjent et godt måltid mad.

Restaurant Friends & Brgrs

Restauranten ligger midt i København på Strøget – nærmere betegnet Vimmelskaftet 47. Det er en finsk burgerkæde, som er landet her. De åbnede restauranten i juni 2016.

Restauranten ligger på 1. sal. Man træder ind i et lokale, som er stort og åbent. Ret luftigt miljø. Meget spartansk – meget rene linjer, men super flot. Kan rigtig godt lide, at der er plads til de store armbevægelser. Og så har du udsigt til strøget og Jorcks Passage.

Udover det, så synes jeg at det er rigtig lækkert, at man kan se kokkene arbejde og tilberede din mad i køkkenet. Fedt fordi man har syn for om maden bliver tilberedt i rene omgivelser.

Maden

Vi bestilte begge en “Chipotle Brgr”. Det er en burger med en Chipotle Bolle, oksekød, ægte cheddar, rødløg, jalapenos, tomat, salat, Chipotle mayo og tomat/chili syltetøj.

Hold nu op !!! Det er der nok den bedste burger jeg har smagt til dags dato. Bollen er blød og sød. Oksekødet er stegt til perfektion. Hele sammensætningen af ovenstående ingredienser er bare så fantastisk. Den er stærk, men ikke for stærk. Det er virkelig en treat til ganen.

Fritterne var også overraskende gode. Lige da de kom ind på bordet tænkte jeg, at de vist burde have skiftet frituren ud. Men nej, de ser sådan ud fordi  det er triple fried-fritter. Det er længe siden at jeg har smagt fritter, der er fulde af så meget smag og sprødhed. Og den chili/majo vi fik var også vildt god. Stærk med et tvist af citron.

Det her var et af de måltider hvor man sidder og siger: “uhm, uhm og atter uhm”

Burgeren er ikke den største, men jeg synes at den mættede fint.

 

Læs evt. også: Anmeldelse af Tommi´s Burger Joint i Kødbyen

 

Friske råvarer – Alt bliver lavet fra bunden

Al maden bliver lavet af friske råvarer. Alt bliver lavet fra bunden. De forsøger endda at undgå tilsætningsstoffer i maden – der hvor det er muligt. De har ovenikøbet også eget bageri.

Jeg læste lidt om dem da jeg kom hjem. Og det lader til at de også vil til at lave deres egen limonade, som også skal være uden tilsætningsstoffer Det er jo fantastisk.

Hvis man nu har glutenallergi – så kan alle burgerboller også fås i en glutenfri version. Selv cheddar-osten er også laktosefri.  Det er da skønt når man tænker på at flere og flere danske lider af glutenallergi.

Vil jeg anbefale jer at spise hos Friends & Brgrs?

Plus:

Helt sikkert. Kvaliteten af burgeren er noget helt for sig selv. Jeg vil kalde det Burgerhåndværk i særklasse. Bare det at alt er lavet fra bunden, og at man forsøger at undgå tilsætningsstoffer er et stort plus. Og så er der simpelthen så meget smag i maden. Kan ikke sætte en finger på noget der.

Meget venligt personale. Du bliver hurtigt serviceret og venter ikke lang tid på maden.

Prisen er også fin. Vi betalte 258 kr. for 2 menuer. Og så skal det lige siges at man kan hente sodavand mere end 1 gang.

Et sidste plus som jeg vil fremhæve er, at de også har en vegansk burger på menukortet. Og at det er muligt at spise der hvis du har glutenallergi. Dejligt at der bliver tænkt på alle.

Minus:

Det eneste som jeg lige lagde mærke til derinde var en lille bitte smule støv på lamperne.. Men det kunne jeg altså godt leve med. Alt andet så rigtig pænt og rent ud.

Andet:

For god ordens skyld, vil jeg lige fortælle at jeg ikke er blevet betalt for at skamrose maden. Hvis jeg skal give dem stjerner, så vil det nok blive 4 ud af 5. Den eneste grund til at jeg ikke vil give 5 er at der altid er plads til forbedring – Og det er uanset hvad man beskæftiger sig med.

Hvis du har været derinde – hvad synes du så om maden ? Der er ingen tvivl i mit sind. Jeg glæder mig allerede til runde to.

Du kan besøge restaurantens hjemmeside HEROg du kan besøge deres Facebook side HER.

 

 

 

 

Follow:

2 Comments

 1. 7. maj 2017 / 9:37

  Jeg kan varmt anbefale Pagoden, som også gør i friske råvarer, hvor de blandt andet bager alt brød selv, samt laver dressinger og andet fra bunden af..! 😉

  http://pagoden.dk/

  • Jeannette
   Forfatter
   7. maj 2017 / 12:21

   Hej Rasmus

   Vil da helt klart komme en tur forbi når jeg er i Jylland. ( hvilket jeg snart godt kunne tænke mig 🙂
   Er altid klar på at prøve nye steder og ny mad.
   Rigtig god søndag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *