Frisk smoothie med jordbær, blåbær og granatæble

Smoothie med jordbær og granatæbleEn Frisk smoothie er det bedste i hele verden. De er friske og minder mig om sol og sommer.  Udover at give et energiboost, være rig på vitaminer og rene næringsstoffer, så smager de fantastisk. Og der er da heller ikke noget bedre end at starte sin morgen med friskheden selv.

Der findes jo et utal af opskrifter, den ene bedre end den anden, men ud af de smoothie opskrifter som jeg har lavet, så bliver jeg ved med at vende tilbage til opskriften herunder. Og jordbær, blåbær og granatæble er alle rige på antioxidanter, som kan forhindre og hæmme sygdomme som f.eks. kræft og hjertesygdomme. Og jeg synes også at have læst et sted at der findes flest antioxidanter i økologiske frugter og bær.

Så husk at købe økologisk. Det er måske en smule mere dyrt. Men er det ikke det hele værd? Og hvem har ikke lyst til at mega sund ?

Opskrift på frisk smoothie

Ingredienser 1 person:

  • 65 gram blåbær
  • 100 gram jordbær
  • 70 gram granatæble
  • 2 dl Vanilje Yoghurt
  • 5 gram kokosdrys

Fremgangsmåde:

Smid blåbær, jordbær, og granatæble i en blender.  Tilsæt Yoghurt og kokosdrys.

OG BLEND. Hæld på et stort glas, sæt 2 sugerør i glasset og pyt med et jordbær.  Blot lav et snit i jordbærret, og det er lige til at sætte fast på glasset. Og så er du klar til at drikke dig glad og sund.

Letter bliver det vist ikke. Jeg er så glad for denne smoothie. Når den er drukket, så føler jeg mig sund. Smoothies giver mig følelsen af renhed, og ja så smager de bare så godt.

Hvis du synes at smoothien ikke er sød nok, så kan du evt. tilføje lidt vaniljesukker.

Hvilke smoothies kan du bedst lide? Ligger du inde med en vildt god opskrift, så vil jeg rigtig gerne prøve den.

 

 

Du kan følge mig her: FACEBOOK ♥ INSTAGRAM BLOGLOVIN´

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *