Genius på National geographic – Så Fantastisk! En serie du skal se

Genius på National Geographic - ALbert Einsteins Liv

REKLAME

Walter Isaacsons udgav i 2007 biografien: Einstein – Hans liv og univers. Jeg har ikke selv læst bogen, men den siges at være et pragtværk.

Det er en biografi, som giver os en ide om hvordan Einsteins sind arbejdede, hans tanker og meninger om både familie, autoriteter og politik. og hvad der gjorde ham til et geni. En af grundende til at den skulle være blevet så god skyldes at offentligheden fik adgang til Einsteins arkiver i 2006.

På baggrund af Walter Isaacsons biografi om Einstein, har National Geographic for første gang begivet sig ud i egenproduceret dramaserie. Nemlig serien “Genius”.

Jeg har været så heldig, at få lov til at komme med til forpremieren, idet Bloggernetværket Bloggers By Heart blev inviteret af National Geographic. Premieren var i går i Empire Bio. Og jeg havde min skønne datter med.

 

Genius på National Geographic – En serie du bliver nødt til at se !!!

Vi fik lov til at se første af 10 afsnit. – Jeg vil sige, at jeg kom med forventningen om at nu skulle vi se en serie, som handlede udelukkende om tør videnskab. Men der tog jeg grueligt fejl. Her er intet tørt at komme efter. 1. afsnit lægger hårdt ud med likvideringer, politisk og romantisk drama. Og Einstein bliver bogstaveligt taget med bukserne nede. Nu skal jeg jo ikke sidder her og fortælle hvad der ellers sker i 1. afsnit.   Synes at du bør se den selv. Du vil få et meget interessant og vildt spændende indblik i Einstein liv. Et indblik i hans vildt underlige forhold til utroskab, hans 2 ægteskaber, hans flugt ind i videnskabsverdenen og hans politiske aktivitet. Jeg vil næsten vove at påstå, at det er en serie med masser af saft og kraft. Der er i hvert fald ingen tvivl fra min side. Jeg skal følge med i denne serie.

Den unge Einstein spilles af Johnny Flynn og den ældre Einstein spilles af Geoffrey Rush. Begge fantastiske skuespillere.

Verdenspremieren på Genius finder sted på National Geographic søndag den 23. april 2017 kl. 22:00. Det er sent ja. Jeg ville også ønske, at de havde lagt serien primetime kl. 20. Men det er desværre ikke tilfældet. Men tro mig. Du går glip af en masse hvis du ikke holder dig vågen 🙂

 

Kendte til forpremieren

En premiere er altid lig med kendisser. Så hvis du er lidt nysgerrig på hvem der kom, så se her: Der var stort fremmøde . Jeg spottede: Skuespiller Alexander Willaume, Forsidefruen Jannie Ree, Smykkedesigneren Mai Manniche, Skuespiller Vivienne Mckee, Sidney Lee, Komiker Dan Andersen, Skuespiller Farshad Kholghi med fruen Lea Frederiksen, Vejrmanden Peter Tanev, Filmanmelder Ann Lind Andersen og trommeslageren Ihan Haydar. Og så var der Lasse Rimmer som åbnede ballet. Der var mange flere og masser som jeg kunne genkende, men kunne ikke huske navnene.

 

Skal du se serien om Einstein?

Ha´det skønt !

Du kan også finde mig her: FACEBOOK ♥ INSTAGRAM ♠ BLOGLOVIN´

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *