Anmeldelse af Tommi´s Burger Joint i Kødbyen

Anmeldelse af Tommi´s Burger Joint i Kødbyen

Vejret var virkelig med os i går. Ja, det blæste en del, men hold op hvor var det skønt med sol og masser af blå himmel.

Vi startede dagen med at gå fra Husum og hele vejen ind til kødbyen i København. Det blev til ca. 11 km ind. Destinationen var Tommi´s Burger Joint. Og her er så min anmeldelse af stedet og burgeren:

 

Restauranten

Jeg havde desværre ikke mulighed for, at tage særlig mange billeder derinde. Der var for mange besøgende.

Men har du ikke været der, kan jeg fortælle at det er et meget lille sted. Meget slidt. Ser faktisk rimlig trachy ud – Men på den fede måde. Har man fine fornemmelser, er det nok ikke her man skal slå et smut forbi. Men jeg kan rigtig godt lide at det ikke er så højtideligt og kan virkelig godt lide miljøet.

Der kan ikke sidde mange i restauranten. Har læst et sted, at der kan sidde 24 hvis man sidder tæt. Men i dag var der opsat borde og bænke udenfor. Skønt når vejret nu var så godt.

Anmeldelse af Tommi´s Burger Joint i Kødbyen

Læs evt. også: Brunch på Cafe Emil

Menukortet

Meget overskueligt. Der er nemlig ikke så meget at vælge imellem. Der er kun burgere og fritter på menuen. 4 forskellige burgere og 4 forskellige slags fries. Så der er ikke så mange dikkedarer når der skal vælges. Du har så mulighed for at tilvælge lidt forskelligt tilbehør som ex. bacon og ost. Du kan se deres menukort her.

Ønsker du chili eller andre burger-saucer, så er der frit valg på hylde et. Og det koster ikke ekstra. Det koncept synes jeg er glimrende.

Anmeldelse af Tommi´s Burger Joint i Kødbyen

 

Burgeren

Anmeldelse af Tommi´s Burger Joint i Kødbyen. Burger og fritter

Alle burgere bliver serveret med  salat, tomat, mayo, ketchup og sennep. Både min mand og jeg valgte en burger hvor vi tilvalgte bacon og ost.

På menukortet står der, at kødet bliver medium stegt. Og det holdt stik. Den var ikke tør – men dejlig saftig. Smagte virkelig godt. Man kan godt smage at det ikke er fedtfattigt kød. Men hvem tænker over det, når man lige har vandret ca. 11 km :).

Når du vælger pomfritter, så får du dem i en kurv. Og der er sørme ikke mangel på dem. Der var desværre så mange at hverken min mand eller jeg kunne spise op. Det kan man jo ikke klage over.

I min kurv med helt almindelige fritter havde der sneget sig et par Sweet Fries med. Fritter lavet af søde kartofter. Hold da op hvor smagte de godt. Dem vil jeg helt klart anbefale frem for de almindelige.

Anmeldelse af Tommi´s Burger Joint i Kødbyen

Vil jeg anbefale jer at spise hos Tommi´s Burger Joint ?

Plusser:

Helt klart en rigtig god kvalitetsburger. Masser af smag og kraft. Saftig uden at dryppe. Lækker blød og sød bolle. Godt burgerhåndværk, men ikke den bedste jeg har smagt.

Personalet var meget venlige og meget hjælpsomme. Og man følte sig velkommen.

Prisen var okay.  Vi betalte ca. 280 kr. og det var incl. 2 dåseøl.

Minus:

De almindelige pomfritter er jeg ikke så vild med. De minder mig mere om dem man får hos McDonald´s. Men så har de jo så til gengæld de søde fritter. Og dem kan jeg jo bare vælge næste gang.

Og så synes jeg at det er synd at stedet er så lille. Men alt i alt en virkelig god oplevelse. Jeg skal derind og spise igen.

Men ikke lige med det samme. Næsten gang bliver det nok til brunch på Luna´s Diner, som ligger mellem Vesterbro og Frederiksberg. Det ligger lige ved siden af Det Ny teater.

Har du spist hos Tommi´s Burger Joint før? Hvis ja – hvad synes du så om det ?

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *