Opskrift – Laks og Røræg på Riskager med havsalt

Laks Opskrift. Riskager med laks, røræg, rødløg og cherrytomater.

Min mand havde for nogle dage siden købt noget laks til mig. Jeg elsker laks, og denne her har jeg altså spekuleret over hvordan jeg skulle bruge. Gad ikke den traditionelle med rugbrød eller franskbrød. 

Men i går aftes var jeg lige en lille tur  forbi mit forråd i kælderen, og der fangede mine øjne lige en pakke riskager. Tænkte straks, at de kunne være spændende at bruge sammen med laksen til frokost.

Så tidligere i dag smuttede jeg forbi Netto for at købe lidt forårsløg. Tænkte at det kunne være rigtig lækkert sammen med røræg. Jeg fik handlet og kommer hjem. Og hvad havde jeg glemt ? Jeg havde sgu glemt at komme mine forårsløg i posen. Så gode råd var lidt dyre, og jeg måtte ty til de ting jeg ellers havde tilbage i køleskabet. Og det blev altså til det her:

Ingredienser til 2 stk.

 • 100 gram røget laks
 • 2 Riskager med havsalt
 • Dilddressing
 • 1/4 lille rødløg
 • 2- 3 cherrytomater

Ingredienser til røræg:

 • 1 æg
 • 1 skvæt mælk
 • 1 par dråber flydende smør
 • 1 lille drys salt

 


 

Sådan gør du:

 • Pisk æg i en lille skål. En der kan tåle at komme i mikroovnen.
 • Tilsæt en smule mælk, bare et lille skævt sammen med smør og salt
 • Sæt i mikroovnen i ca. 40 sek.

Hold dog lige øje med rørægget.  Det kan være, at det måske ikke skal have lige så længe i din mikroovn.

 • Læg laks på riskagerne
 • Tilsæt dildressing
 • Kom røræg på
 • Pynt med rødløg og cherrytomater

 

Og wupti – du har en super duper og vanvittig frisk og let frokost. Og det smager så godt. Elsker den crunch som  riskagerne giver. Det er ikke sidste gang, at jeg laver denne frokost til mig selv. Og jeg kunne måske godt finde på at servere en enkelt af disse til en forret.

Men næste gang, skal jeg smage med forårsløg.  Er helt sikker på, at det ville være lækkert i mine røræg. Eller med purløg eller karse. Der er mange muligheder.

2 riskager med røget laks, med røræg, rødløg og cherrytomater

Laks Opskrift. Riskager med havsalt - med laks, røræg, rødløg og cherrytomater.

 

Bon Appétit og rigtig god påske.

Du kan også finde mig her: FACEBOOK ♥ INSTAGRAM ♠ BLOGLOVIN´

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *