Skyr med chiafrø og frugt – Lækker og mættende morgenmad

Lige i øjeblikket tænker jeg rigtig meget over hvad jeg egentlig propper i munden. Alt for længe har jeg ladet stå til. Alt for længe har jeg proppet mig med alt for meget mad – og proppet mig med det helt forkerte. Nem og hurtig mad uden særlig gode nærringsegenskaber. Det værste ved det er, at man hele vejen igennem jo så udmærket godt ved at det ikke er godt for en. Og alligevel fortsætter man. Også selvom man godt kan mærke, at man har fået nok.

Jeg indrømmer blankt, at jeg er et madøre,  som ikke kender grænserne for hvornår nok er nok. Men nu er det slut. Det besluttede jeg mig for her den 1. marts 2017. Jeg vågnede brat, da jeg opdagede at jeg havde nået de 80 kg. Puuhaa!! Så nu står den på at opfinde nye madopskrifter, som har en god balance mellem kulhydrater, proteiner, fedt og kostfibre, som er sunde, ernæringsrige  og mættende.  Det lyder kedeligt, men det behøves det altså ikke at være :).

Så synes lige, at jeg ville dele dette sunde, nærende og mættende morgenmadsforslag med jer 🙂

Skyr Chiafrø - frugt - honning - Akacie Honning

 

Opskrift til en person:

  • 180 g Skyr med vanilje
  • 15 g  økologiske Chiafrø
  • 60 g jordbær
  • 70 g kiwi
  • 5 solsikkekerner
  • 5 g Akacie Honning

 

Fremgangsmåde: Mix Skyr og chiafrø i skål og tilsæt resten.

TIP:  Konsistensen bliver lidt tyk, med alle de chiafrø i. Så hvis du gerne vil have en tyndere konsistens, så brug evt. en Cheasy Yoghurt med Vanilje.

Energifordelingen i opskriften:

  • Kulhydrater: 24 g
  • Protein: 22 g
  • Fedt: 9 g
  • Kostfibre: 7 g

 

Måltidet indeholder: 289 kcal.

Nemmere bliver det vist ikke. Det eneste,  som tager en smule tid er at skrælle kiwien og snitte frugten.

Hvad spiser du til morgenmad? Og har du evt. andre gode forslag til morgenmad, så tøv ikke med at skrive til mig. Jeg er meget åben over for forslag. I må alle have en skøn dag.

 

 

Du kan følge mig her: FACEBOOK ♥ INSTAGRAM ♠ BLOGLOVIN´

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *