Spinat smoothie med bær

Spinat smoothie med banan, jordbær, hindbær, kiwi og græsk honning

 

Tror jeg har sagt det før. Men morgenmaden er det største madhit på dagen i min verden. Og jo sundere des bedre.

Siden i går aftes har jeg drømt om en smoothie med spinat, jordbær og banan. Så her til morgen futtede jeg i Netto og købte ind til den. Det endte så med, at jeg også fik raget nogle hindbær til mig.

Jeg har ikke selv lavet smoothie med spinat i før. Det er min første gang. Tror, at jeg blev lidt inspireret af den smoothie bar, som var i vores All Inclusive restaurant i Hersonissos. De havde den mest fantastiske banan og spinat smoothie. Der var ikke så meget spinat i den som der er kommet i min. Men god var den.

Det kan godt være – at du tænker  – at jeg har kommet meget spinat i. Men bare rolig. Du får ikke Skipper Skræk overnaturlige lignende kræfter. Blot et skud sundhed. Og hvem siger nej tak til det. Og bevares ja – Den olivengrønne farve frister måske ikke lige, men jeg skal lige hilse og sige, at den er virkelig god :). Så giv den en chance 🙂


Opskrift giver 0,6 Liter:

Ingredienser:

 • 1 dl Sødmælksyoghurt naturel
 • 1 dl Minimælk
 • 65 gram Helbladet Spinat
 • 70 gram hindbær
 • 50 gram banan (ca. en halv
 • 80 gram jordbær
 • 1 kiwi
 • 1 stor spsk græsk honning (eller blot din yndlings honning)

 

Sådan gør du:

 1. Rens bær og spinat.
 2. Vej mælkeprodukterne af.
 3. Kom alle ingredienser op i blenderen.
 4. Og blend rigtig godt.

Server din smoothie i et glas med sugerør.


Har du nogle gode tips til en smoothie? Hvilke kan du bedst lide?

 

Spinat smoothie med banan, jordbær, hindbær, kiwi og græsk honning

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *