Truecaller App – Vil du også vide hvem der ringer?

Truecaller

 

Truecaller – dem vil jeg gerne slå et slag for. (Og dette er IKKE et sponsoreret indlæg)  Hvorfor? Det skal jeg fortælle dig.

I det sidste par måneder, er jeg blevet ringet op af ukendte numre stort set hver dag.  Jeg bliver møgirriteret over, at man ikke kan se hvem det er der ringer. Jeg tager aldrig telefonen når jeg ikke ved hvem det er.  Dog har jeg altid skyndt mig, at slå op på nettet for at tjekke numret. Det kunne jo være en man kendte – men det kunne sagtens også være svindel, telefonesælgere eller donationsjægere.

For mit vedkommende, så er det mest telefonselskaber, som ringer. Og skulle man komme til at tage telefonen alligevel, så forstår personen i den anden ende ikke et nej. Og så er der de mange organisationer, som ringer for at samle ind til børn og krigsofre i Syrien eller til andre katastrofer. De ringer konstant. Misforstå mig ikke. Jeg går gerne i dialog med disse indsamlingsorganisationer, og jeg donerer gerne – og har doneret pæne beløb, og har gjort det meget ofte i de sidste par år. Men man kan jo ikke blive ved – selv om jeg gerne ville.

Truecaller App – den virker altså

Men så læste jeg om Truecaller Appen på nettet. Og jeg vil sige, at de mange opkald fra ukendte numre  blev så stort et irritationsmoment at jeg downloadede appen.  Og wupti nu kan jeg se hvem det er der ringer. I hvert fald i de fleste tilfækle.

Truecaller Appen er downloadet af mere end 200 millioner brugere, som bidrager til en fællesskabbasseret spamliste. Det vil sige, at hvis du + en større mængde brugere anmelder et nummer som spam, så ryger det automatisk på den fælles liste.

Det er da ikke så ringe endda. Og jeg vil bare sige, at jeg er rent ud sagt vildt begejstret.

Hvis du allerede selv har appen – hvad synes du så om den? Har du den ikke, så har du mulighed for at downloade den i play butikken på din mobil. Du kan også læse lidt mere inde på deres side her.

 

 

Du kan følge mig her: FACEBOOK ♥ INSTAGRAM BLOGLOVIN´

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *