Sommerferien 2017 – Vi rejser til Alanya og Kreta

Solhat, flipflops, konkylier, sommerferien 2017, Kreta og AlanyaSommerferie AHHHH

Så er sommerferien 2017 købt og betalt. Og denne gang bliver det en tur til både Alanya og Kreta. Normalt tager vi kun afsted en gang i løbet af sommeren, så at kunne få lov til at tage afsted 2 gange er jo helt fantastisk.

Kreta – Hersonissos i Grækkenland

I uge 20 tager vi til Hersonissos på Kreta i Grækenland. Ja allerede. Så kan det måske være at vi forhåbentlig løber ind i mindre turisme. ha ha 🙂 Men hvem ved. Det er min absolute jomfrurejse dertil. Det bliver blot en uge, men det bliver så spændende.  Vi skal bo på Hotel Star Beach Village & Waterpark, som skulle ligge omkring 50 m fra strand og havn.  1500 m fra centrum. Ja, vi er faktisk tæt på alt.

Vi har booket All inclusive. Det gør vi normalt ikke, idet vi godt kan lide at komme ud og prøve nye restauranter. Men det skal jo prøves. Så vidt jeg har kunnet læse mig til, så er der vist amerikansk morgenmad. Der findes både en orientalsk og græsk restaurant på resortet, så helt galt kan det ikke gå. Ellers kan man jo altid kridte skoene og tage en tur til byen.

Der er en aquapark på stedet, strand, mulighed for at stå på vandski, wellness, jacuzzi, massage og mulighed for at få skønhedsbehandlinger.  Her er alt hvad hjertet begærer.  Vi rejser 4. Min mand, jeg, min søn og hans kæreste. Det bedste af det hele er, at de unge får et dobbeltværelse for sig selv. Så vi voksne kan være os selv. Jeg er helt sikker på, at jeg kommer til at nyde det.

Vi har dog endnu ikke taget stilling til hvilke ture vi eventuelt kunne komme med på. Har du nogenside været på Kreta? Og har du i så fald nogen nyttige tips , så skriv endelig en kommentar.

Her er lidt billeder af stedet:

 

Hotel Star Beach Village og Waterpark, palmer, hav, swimmingpool

Hotelarea med udsigt til swimminpool og hav

 

Hotel Star Beach Village og Waterpark, Swimmingpool og ruchebaner, Kreta

En del af poolområdet med ruchebaner

 

Alanya i Tyrkiet

Ca. 2 uger efter at vi kommer hjem fra Grækenland – tager vi 9 dage til Alanya. Men det er kun min mand og jeg. Det er jo total luksus, at kunne få lov til at tage afsted alene. Så kan det være at romantikken kan få lov til at blomstre lidt.

Vi har været i Alanya mange gange før. Jeg vil næsten tro, at dette her må blive min 8. eller 9. gang. Men selvom vi jo nærmest er stamgæster, så har vi stadig ikke set alt. Og samtidig så fik vi rejsen temmelig billigt. Alt i alt 9 dage til den nette sum af ca. 6.000 Kr. Det er incl flybilletter tur/retur, transfer fra lufthavn til hotel og hotellejlighed og morgenmad. Ja, det kan nogen gange godt betale sig at bestille flybilletter og hotel hver for sig. Hotel er booket via booking.com og flybilletter via Travellink.

Vi har booket os ind på Club Sidar Apart Hotel. Vi har været på hotellet en gang før. Der er super hyggeligt, og det ligger super centralt. Der er kun en spytklat ned til Cleopatra Stranden, det er tæt på restauranter og indre centrum.

Sådan ser hotellet ud – og bemærk lige den store pool. Det er lige før vi kan lave langdistance svømning. 🙂

Club Sidar Apart Hotel i Alanya

Club Sidar Apart Hotel i Alanya

 

Denne her gang har jeg faktisk valgt, at planlægge en smule i forvejen. Ellers ender det bare med at vi gør som vi plejer. Igennem websitet GetYourGuide har vi allerede bestilt en heldagstur til Sapadere-Kløften. Som du kan se på billedet herunder, så er det jo gudesmukt. 

Sapadere Kløft, Alanya

Den smukke Sapadere Kløft

 

Vi har også besluttet os for at vi denne gang skal have en ægte tyrkisk brunch med lokale råvarer. Jeg har fået at vide, at der skulle ligge 2 helt fantastiske steder i Alanya som skulle være meget autentiske. Så nu skal jeg blot lige finde information om hvor og hvad disse 2 steder hedder (hos en ven). Det eneste jeg ved er, at den ene restaurant ligger 200 meter over havets overflade, og der skulle være en fantastisk udsigt over Alanya by. Det andet sted skulle ligge med udsigt til strand og det gamle skibsværft.  Uanset hvad, så ville man da være et skarn hvis man ikke besøgte begge steder.

Hvad vi ellers kommer til at foretage os, må tiden vise. Der skal selvfølgelig være plads til at lege badedyr. Både på strand og i swimmingpool.

Hvad har du planlagt for sommerferien i år?

 

 

Du kan følge mig her: FACEBOOK ♥ INSTAGRAM ♠ BLOGLOVIN´

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *